Manavgatta Yangin - 8fvav7redd3 Dm - Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.

Manavgatta Yangin - 8fvav7redd3 Dm - Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Havadan ve karadan yaptığımız müdahalelerle bu parlamaları kontrol altına alıp büyümesini engelliyoruz. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. 19 helikopter şu anda müdahale ediyor. Manavgat'ta bulunan sayıştay tesisleri'nde yangın.

Yeniköy, evrenseki, bahçelievler, sarılar mahalleleri boşaltıldı. Bakan yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, osmaniye ve manavgat'ta çıkan yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Yangının can kaybı olmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, sahada çalışan görevlilerimize. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Manavgat Ta Orman Yangini Antalya Ekspres
Manavgat Ta Orman Yangini Antalya Ekspres from antalyaekspres.com.tr
Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Manavgat'ta bulunan sayıştay tesisleri'nde yangın. Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Manavgat'ta saat 12,00'de başlayan yangın 4 ayrı noktaya yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın felaketi manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangına çok sayıda uçak, helikopter, arazöz, itfaiye ve iş. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. 19 helikopter şu anda müdahale ediyor. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Psikososyal destek vermek üzere ekiplerimiz hazır, süreci takip ediyoruz. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın felaketi manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Ncjj Xefb4drsm
Ncjj Xefb4drsm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Havadan ve karadan yaptığımız müdahalelerle bu parlamaları kontrol altına alıp büyümesini engelliyoruz. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Dört noktada çıkan yangın yerleşim. Tüm müdahalelere rağmen kontrol alınamayan yangın devam ederken, bir. Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. Yangın risk uzmanı cemal kozacı:

Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen kalemler mahallesi küle döndü. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık. dedi. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Günümüz teknolojisine uyumlu altyapısı ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle turizm sektörünün nabzını tutuyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Yangının can kaybı olmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, sahada çalışan görevlilerimize. Yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor.

Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Bakan yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, osmaniye ve manavgat'ta çıkan yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Psikososyal destek vermek üzere ekiplerimiz hazır, süreci takip ediyoruz.

Son Dakika Manavgat Ta 5 Yildizli Otelde Yangin Son Dakika
Son Dakika Manavgat Ta 5 Yildizli Otelde Yangin Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor. Yangının atılan bir sigara izmaritinin kuru otları. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Alacak verecek tartişmasi kan döktü.

Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Psikososyal destek vermek üzere ekiplerimiz hazır, süreci takip ediyoruz. 19 helikopter şu anda müdahale ediyor. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Yangının atılan bir sigara izmaritinin kuru otları. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın felaketi manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ederken, dumanlar kilometrelerce uzaktan görülüyor. Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangın risk uzmanı cemal kozacı:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook